Nieuwe pizza's!

2020 is voor ons onder andere het het jaar van verbreding.

We blijven onverminderd werken met onze klassieke line-up aan pizza’s, maar voegen daar wat trend smaakmakers aan toe.

Zoals:

De vegan pizza: een versgemaakte pizzabodem getopt met biologische tomatensaus, champignons, gefruite uitjes, gegrilde aubergine en basilicum blaadjes.

De gluten-intolerante pizza: een voorgebakken, glutenvrije pizzabodem met beleg naar keuze.

De pizza “dolce” voor de zoete-kauwtjes onder ons: een krokant gebakken pizzabodem met een laagje crême fraiche, chocolade snippers, karamelsaus en bestrooid met stukjes hazelnoot.

Flammkuchen:

Na de afgelopen winter ruim 1000 Flammkuchen gebakken te hebben durven we te stellen dat we deze heerlijkheid uit de Elzas nu ook in de vingers hebben. Vraag naar de mogelijkheden! We maken het hele jaar door een assortiment van verschillende Flammkuchen, inclusief een vegetarische en zoete variant.

Ennn..als laatste: ons nieuwe winter -assortiment: stamppot pizza’s.

In de maanden november-maart bakken wij op verzoek een keur aan pizza’s met een Oud-Hollandsch beleg: pizza met hutspot, boerenkool of zuurkool. Met worst, spekjes of vegetarisch.