Trucks en ovens

Ecopizza beschikt over twee prachtige Pizza trucks en meerdere mobiele houtgestookte steenovens. Variërend van 60 kg tot 1500 kg.  Met onze kleinste, handzame oven (60 kg) kunnen we ook op de meeste ontoegankelijke locaties een pizza feestje verzorgen. 

In de rollende custom­-built Valoriani oven van 1500 kg bakken we tot 10 pizza’s tegelijk die in twee minuten gaar zijn. Met deze oven kunnen we grote gezelschappen tot 500 personen bedienen.En indien gezelschap dit aantal overstijgt; geen punt, dan zetten we meerdere ovens tegelijk in. Zien hoe onze Valoriani gemaakt is? klik hier.

Sinds maart 2015 beschikt Ecopizza over een mooie, retro-­like Pizza truck. 

En in maart 2017 hebben we een tweede Pizza truck aan ons gamma toegevoegd. 

Net als de andere truck, ook met een houtgestookte steenoven aan boord.

En met gemonteerde zonnepanelen op het dak zodat we overal kunnen staan, ook daar waar geen nutsvoorzieningen voorhanden zijn.   

Met de Ecopizza trucks kunnen we alle denkbare feestjes danwel zakelijke events verzorgen. En is een pizza truck een echte blikvanger op uw feest of evenement. 

Mobiele houtovens

Voor alle losse ovens geldt dat wij naast de oven een mooie, attractieve stand opbouwen. Met veel hout, kruiden en plantjes. Dit gecombineerd met de geur van het brandende beukenhout in de oven, de Pizzaiolo’s in de weer met de verse ingrediënten en het zelfgedraaide deeg en uw gasten zijn gegarandeerd onder de indruk van de door u geregelde catering.