Vacature

Check de laatste jobs onder “vacatures”

Naast genoemde positie nodigen wij ook studenten (m/v) uit, die opgeleid willen worden tot Pizzaiolo en part- time willen werken in de dynamische foodtruck wereld.

Menubord

Sinds deze week hebben een prachtig nieuw menubord. Gemaakt van drijfhout dat gejut is op de Bloemendaalse stranden. Hoe eco is dat?!

De letters zijn er stuk voor stuk handmatig opgebrand. Een one-of-a-kind masterpiece!

Gemaakt door Jetta’s (Marjet te Voortwis) uit Haarlem.

77f7c1ec-0d5f-49ef-9874-14be7b57ed52.jpg

Ecopizza in een aflevering van Willem Wever

Afgelopen voorjaar benaderde het productie team van Willem Wever ons om mee te werken aan een aflevering van Willem Wever. Het thema van de aflevering was het feit dat Daniel, een Italiaans jongetje woonachtig in Nederland, de Nederlandse pizza's bepaald niet op waarde kon schatten.

Aan Ecopizza de uitdaging om zijn mening bij te stellen..;)

 

Kijk hier naar de aflevering

Ruud van Nistelrooy Academy Cup 2015

Het was wederom gezellig, met de Pizzatruck aan het werk in het PSV stadion tijdens de Ruud van Nistelrooy Academy Cup 2015. Weergaloos doelpunt gezien van Mark van Bommel, strakke loopacties van Ali B., subtiel dribbeltje van Brownie Dutch en klassieke redding van Edwin van der Sar. En bijna allemaal pizza bij ons gegeten..

IMG_5020.JPG


Eco zonder Stekker

Ecopizza stond voor een projectontwikkelaar op een perceel toekomstige bouwgrond in Barendrecht, zonder enige voorziening.

Dat was geen probleem; genoeg hout voor de oven, ijsflessen in de koelingen, water aan boord  en zelf vol energie!

Binnenkort wordt onze  Pizza truck uitgerust met zonnecellen om ook 's avonds autonoom te kunnen werken.
Ecopizza bij de Koningsdag in Overveen en Aerdenhout

Wow, wat een mooie dag is het geworden!  In plaats van de 'beloofde' wind en regen, een stralende dag die hoogstens wat frisjes was.

Ecopizza was door de Oranje Comité's van Overveen en Aerdenhout uitgenodigd om pizza's te komen bakken. Dat doen we al een aantal jaren in Overveen en nu voor het eerst ook in Aerdenhout. 

En wat een superfeestjes waren het! Mooi weer, blije mensen,gezellige sfeer, fijne  drankjes en heerlijke pizza's. Meer hoeft het niet te zijn..

Dank aan de respectievelijke Oranje Comité's en graag tot volgend jaar!Ecopizza bij Stormloop!

Zaterdag 18 April stonden we bij Stormloop op het circuit van Zandvoort waar de scheurende raceauto's voor 1 dag plaats maakten voor zo'n 3000 sportieve hardlopers en aanverwante en enthousiaste (pizza etende) fans! Een top plek dus om onze Valoriani mobiele pizzaoven mee naar toe te nemen. Beroepslopers, stormbaan lopers, 6 tot 54 km lopers en gezelligheidslopers creëerden een gezellige dag onder de nog koude voorjaarszon! 

 


Ecopizza viert de lente op de Lakens!

Afgelopen vrijdag is de lente begonnen en dat hebben we gevierd met een hapje en een drankje vanuit onze "splinternieuwe" omgebouwde ambulance bus! Met het team van camping de Lakens en de jongens van SportWays was het een gezellige avond; genieten van de avondzon en pizza's bakken tot in de kleine uurtjes! Wil je deze eye-catcher ook op jouw evenement? Onze nieuwe bus is ideaal voor kleine en middelgrote partijen!