Vegetarische pizza’s zitten al sinds het begin in ons assortiment. Langzaam maar zeker krijgen we ook steeds meer verzoeken voor vegan en glutenvrije pizza’s.

Vegan pizza’s maakten we er altijd even ‘tussendoor’. Op basis van de ingrediënten die we op dat moment voorhanden hadden.

Vanaf 2020 hebben we standaard de heerlijkste ingrediënten bij ons voor een vegan pizza; onze versgemaakte pizzabodem wordt dan belegd met biologische tomatensaus, gefruite uitjes, champignons, gegrilde aubergine en bestrooid met basilicum blaadjes.

Glutenvrij is iets lastiger. Doordat de werkruimte in een foodtruck beperkt is, kan volledig glutenvrij niet helemaal bereikt worden. Wel kunnen we voorgeproduceeerde, glutenvrije bodems meenemen die we op locatie beleggen en zover mogelijk houden van het reguliere deeg. Zo kunnen we in ieder geval tegemoet komen aan de wensen van degenen met een gluten-intolerantie.

6037C743-6959-4FBD-8569-0F2A2A207BD9.jpeg